Børn & Musik

Babyrytmik for 0-1 årige

Til Babyrytmik skal vi synge, bevæge kroppen og lytte til musik. Vi ved, at musik er en direkte indgang til at vække det lille barns sanser og opmærksomhed, og derfor findes der næsten ingen grunde til ikke at fylde dit barns liv med musik.

Babyrytmik foregår altid på barnets præmisser, og vi skaber en tryg atmosfære gennem gentagelser af sange, lyde, fagter og bevægelser.

Babyrytmik er 30 minutters nærvær mellem barn og forælder.

Herefter er der uformel, social hygge, hvor der serveres frokost - og mor eller far kan få sig lidt tiltrængt “voksensnak” og møde andre småbørnsforældre. 

Tilbuddet henvender sig til børn i alderen 0 - 1 år, og er et gratis forløb, der strækker sig over 6 torsdage med opstart 5. januar 2023. Vi mødes i Tversted Sognehus.

Tilmelding til kirkesanger Freja. Kontaktinformationer findes her...

Til Musikalsk Legestue synger vi fagtesange, spiller med rasleæg, danser til trommemusik, leger med faldskærm og en masse andet.

Tilbuddet er for børn i alderen 1 - 5 år (eller indtil de ikke synes, det er interessant længere). 

Barnet kan komme med lige det familiemedlem, der har tid, uanset om det er mor, far, moster, onkel - eller måske en bedsteforælder? 

Vi synger og spiller i ca. 45 min. Herefter er der lidt frugt/snacks til de sultne maver.

Tilbuddet henvender sig til børn i alderen 1 - 5 år, og er et gratis forløb den sidste søndag hver måned kl. 14 i Uggerby Gamle Skole ved siden af Uggerby Kirke. Der er ikke sat dato på hvornår forløbet starter op.

Du kan altid kontakte Freja og høre om der er planlagt noget. Kontaktinformationer findes her...

Samarbejde med institutioner i lokalområdet

Vi ønsker at være en nytænkende, kulturåben kirke med et mål om at kunne gøre sig relevant for de mennesker, der bor omkring den. 

Derfor vil vi meget gerne samarbejde med de omkringliggende institutioner - det være sig både dagplejemødre, vuggestue, børnehave, skole og SFO. Har du lyst til at få besøge eller besøge os i kirken kan du altid kontakte kirkesanger Freja for en aftale.

Har du en idé til et samarbejde, hvor børns møde med sang og musik er i fokus? Er du eksempelvis dagplejer og ønsker et forløb med sang og rytmik? Så send en mail til freja.kirkesanger@gmail.com

Til den nationale De Små Synger Sammen Dag 2022 d. 8/9 besøgte vores kirkesanger, Freja, Børnehuset Bindslev, hvor hun sang og spillede sammen med vuggestuebørnene. 

En dejlig dag med sang og musik - og andre arrangementer er allerede i støbeskeen…

   Børn & Musik